A.A. Blom B.V.,
uw betrouwbare partner in
financiële dienstverlening.

A.A. Blom B.V. is in 1963 opgericht. Vanaf dat moment is het kantoor in Vleuten (tegenwoordig gemeente Utrecht) gevestigd. In de loop van de tijd is het kantoor steeds verder gegroeid in omvang waardoor het kantoor een aantal keer binnen Vleuten is verhuisd. Sinds 1985 zijn we gevestigd aan de John F. Kennedylaan in de voormalige basisschool ‘De Willibrord’.

 

Het cliëntenbestand van A.A. Blom B.V. kenmerkt zich door een grote diversiteit, zowel in omvang als activiteiten van de cliënten. Groot-en detailhandelsbedrijven, maar ook de sectoren bouwnijverheid, transport, zorg- en welzijn en overige dienstverlenende bedrijven en vrije beroepen maken deel uit van het cliëntenbestand.

 

We hebben op alle denkbare aspecten van het ondernemerschap de kennis en kunde in huis, of het nu gaat om het verzorgen of controleren van de complete financiële administratie, het voeren van de salarisadministratie, het samenstellen van de jaarrekening of het verzorgen van de diverse fiscale aangiften.

 

Ook voor fiscale adviezen, investeringsvraagstukken en bedrijfsovernames kunt u bij ons terecht. Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel, maar ook flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn belangrijke kernwaarden.


 

Email
Contact
Route